,
             Hit Counter
  

Welcome .: Velkomst billedet er fra Otterup Lystbåde Havn.

  Otterup Lystbåde Havn, modtager ikke KOMMUNALE midler den drives rent PRIVAT. Så den belaster ikke den kommunale buget. Og som i kan se, på dette billed ja så skæmmer den heller ikke naturen, da den er gemt bag levende hegn. En rigtig Oase i den skønne natur, ved Odense Fjord.

Jeg vil skrive om Otterup, Nordfyns bedste By efter min mening. Her er næsten alt hvad man har brug for, samt meget billigt varme.

  Det ideæle sted for unge menesker at slå sig ned og bosette sig, allene i varme kan de spare over 12.000,00 kr. om året i forhold til andre steder på Nordfyn. Jeg selv har et hus på 127 m2. som jeg fyrer op for under 6000 kr. om året, så det er billigt. Se billede nedenunder teksten.

  I Otterup By er der 2 Kommuneskoler og en Real Skole inden for bygrænsen, så her er også sikker skolevej, da der er mange flise belagte stier, som der fører frem til skolerne, uden om de trafikerede veje. Der er fler Efterskoler i nær området også samt der er Friskoler.

  Her er 5 supermarkeder, vi har en Kvickly, Super Best, Rema 1000, Fakta og en Netto butik. Imerco og Matas to genbrugsbutikker, tatovør, foto butik 3 Banker. 3 tankstationer, heraf to med kiosk, her er Apotek, Posthus i Kvickly. Der er også en Boghandel en Farvehandel. 

  Her er Bageri, Urmager, guldsmed, op til flere tøjbutikker, Cafe og Pisa Restaurationer, Hotel med Bar og Restauration, værelser og selskabslokaler, 2 Grilbarer, 2 kiosker.

  Byggemarked, mekanikere, 2 Lægehuse, Bibiolitek, Advokater, Fysioteropoiter, Kiopraktiker, Hr. og Dame Frisører.

 Der er håndbold klubber, fodboldklubber, bovlingbaner, gymnastik og der fritidsklubber børnehaver aktivitetscenter, kultur hus. Her bliver afholdt 3 dages Kræmmermarked hver år, med flere forskelige Bands som spiller, her er Friluftsspil i 10 dage hver år, der er også forstillinger i den gamle Geværfabrik hvert år.

 Ja det er en by med mange muligheder for adspredelse, for både børn unge og gamle.  

 

     

             

                             

    

               

           Her skrives et eller andet.                        

 Måske vil der blive indsat bileddet her engang.     

 

 

O


Latest news »

 


Latest news »

 


Latest news »

 


Latest news »

 

 

magnuspeder@mail.dk © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

 magnuspeder@mail.dk   

EX. Styrmand. Peder Pedersen. 

Her til venstre ser vi Otterup Lystbådehavn, Egensedybet godt i læ af grøn beplatning.

 

EX. Styrmand. Peder Pedersen.