Hit Counter
 
  

Welcome » Min tid hvor jeg kørte på motorcykel.

      wpe00528.gif (117094 byte)   wpe80185.gif (97419 byte)     wpe08669.gif (129488 byte)  

      wpe96066.gif (137711 byte)     wpe76162.gif (132414 byte)     wpe09894.gif (131229 byte)

  Min første motorcykel var en 250 c. Zundap som jeg købte i 1961, da jeg boede i Lilleskov ved Tommerup St. Men den blev hurtigt skiftet ud med en Triumph Speed Tvin 500 c., men den havde jeg kun i ca. 3 måneder så lød det lige som om at man havde smidt en håndfuld møtrikker ind i motoren så den blev leveret tilbage og jeg fik min gamle 250 tilbage igen. Den kørte jeg så på i nogle måneder før den blev skiftet ud igen.

  Denne gang købte jeg så en B.S.A. Golden Flash, den kunne holde til min kørsel, den ses på det første billede, nr. 2 er fra parkeringspladsen nede i Middelfart og nr. tre er fra en park oppe i Randers. Der var en fra klubben af som lå inde som soldat deroppe, så vi var oppe at besøge ham.

   Billede nr. 4,5 og 6 er fra en fest som vi holdt i Nørregade inde i Odense sommeren 1962. Dagen derefter kørte vi ned til Kerteminde stranden for at slappe af i nogle timer. Men det fik vi ikke lov til af de lokale, de ringede til POLITIET og sagde at vi kørte ræs nede på strande, selv om at vi kun var kørt stille og roligt ned til stranden, havde parkeret vores motoecykler og lå og tog solbad, vi havde på ingen måde forstyret ro og orden, var kun kommet for at slappe af, men det kunne vi ikke få lov til i Kerteminde, den gang. 

  Politiet opgav til sidst at fange os, så der var en der sagde at de bare noterede os, når vi kørte for stærkt inde i Odense, når de så havde noteret os 3 gange, ville vi aftomatisk få tilsendt en fartbøde, men vi fik aldrig nogen, men vi kørte måske også pænere efter denne udmelding, så hjalp det jo så også, mere forbyggende at sige sådan til os.

  Der var også engang, jeg var på vej ud for at besøge min pige, hvor jeg kørte ind i en rundkørsel og det havde lige regnet, så der lå nogen grus i rundkøslen, så da jeg havde lidt fart på skred motorcyklen ud og den ene fodviler fik fat i min sko så jeg blev slæbt bagefter den, der lå en isbåd tæt på rundkøslen, ejeren kom løbende og spurgte om jeg væltede, nej sagde jeg sådan står jeg altid af, asfalteksem i røven og ondt gjorte det, så jeg var godt gal i skralden, styret var brækket og jeg stod med den ene del i hånden, han kunne vel se at jeg var væltet, så dumt spørgsmål. 

  Vi havde fast samlingssted på "Alladin Softisbar" på Vesterbro, her mødtes vi og drak sodavand og spiste pølser og softis. Vi tilbragte regtigt mange timer her, ind til der var nogle af beboerne som at der begyndte at ringe til POLITIET hver gang som at vi kom, selv om at vi intet forkert havde gjort, men så diktede de openbart bare noget for at få politiet til at komme.

  Et eller andet.    

   Kommer senere.    

 

 


Latest news »

 


Latest news »

 


Latest news »

 


Latest news »

 

 

YourCompanyName © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

iwpe32272.gif (169167 byte)

EX. Styrmand. Peder Pedersen.